Er du ramt af Panda Update?

Panda Update er en ændring i algoritmen, som rangerer hjemmesider i Googles søgeresultater. Det er en ændring, som har vakt stor opsigt over hele verden, og selv i Danmark har mange kommenteret på denne opdatering i Googles algoritme – derfor er effekten af denne ”Panda Update” meget stor – både på andelen af søgeresultater, der blev påvirket, men også i forhold til det personlige fodaftryk, som opdateringen har efterladt.

Som virksomhedsejer er sandsynligheden for, at du også er hjemmesideejer meget stor – og nogle gange er hjemmesiden det der gør, at din virksomhed overhovedet eksisterer. Eksempelvis hvis din hjemmeside tjener pengene til virksomheden, og sådan et scenarie kan for eksempel være via en webshop. Uanset hvad scenariet er, så får mange hjemmesideejere deres trafik fra Google, og når der så sker ændringer her, og du forsvinder fra de lukrative pladser på side 1, så tabes besøgstal og dermed omsætning fra din hjemmeside eller webshop.

Udtrykket vil her være, at du er blevet ramt af Panda Update, og det kan føles meget slemt, når dine besøgstal over en nat er halveret og din omsætning er faldet drastisk – men der er altså hjælp at hente.

Hjælp til at overleve efter en Panda Update

Hos OnlineSynlighed.dk har vi arbejdet intenst med online synlighed, og hermed også søgemaskineoptimering. Derfor ved vi også, at Panda Update er et led i Googles strategi for bedre indhold, da dets formål er at fjerne websites med lav kvalitet og gøre det bedre for Googles brugere, at finde kvalitetsindhold hurtigt. Vores erfaring med disse algoritmeopdateringer, såsom Panda Update, er at disse sker fra tid til anden, da Google altid skal skabe de bedste betingelser for deres brugere – og hvis du som virksomhedsejer og hjemmesideejer skal gardere dig mod disse, så er det vigtigt at opbygge hjemmesider med fantastisk indhold fra starten af.

Indholdet skal være præsentabelt for brugere, og det skal give en reel værdi for den læsende – for kun på den måde, kan du få omvendt Panda Update til at være en stor gavn for din virksomhed – og resultatet af dette arbejde, selvom det er en hård og lang vej, er at du oplever bedre og bedre rangeringer på Google, da Google ser dig som et kvalitetscenter.

Ved hjælp af kvalitetsindhold overlever du ikke bare på Google, men du bliver altså også belønnet – så start med at benytte Panda Update til din fordel, for der er stadig meget at hente på disse opdateringer, selvom du måske i første omgang er blevet negativt ramt af Panda Update. Strategien for positiv fremgang via Panda Update sker hos OnlineSynlighed.dk, og vi glæder os allerede nu, at samarbejde med dig omkring din virksomheds hjemmeside eller webshop.

Undgå dårligere placeringer ved en Panda Update

Bliv ikke et offer for Googles forskellige opdateringer i deres søgningsalgoritme, for det er noget som Google vil blive ved med at gøre i al den tid de eksisterer. Brug i stedet langsigtede og brugervenlige løsninger i din søgemaskineoptimeringsstrategi, og få et boost hver gang at Panda Update kommer forbi – i stedet for at du får dårligere placeringer ved en Panda Update.

OnlineSynlighed.dk kan hjælpe dig og din virksomhed – ring blot til telefonnummeret 70 13 63 23, og lad os snakke dybere omkring Panda Update og hvilke effekter det giver for hjemmesideejere – både negativt og positivt.